Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

ÇİLEK REÇELİ Yapılışı * 1 kilogram toz şeker * 1/2 limonun suyu Yapılışı: 1. Çilekleri ayıklamadan su dolu bir kaba k oyun ve meyvaları zedelemeden
  • 5 üzerinden 5.00   |  Oy Veren: 1      

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    ÇİLEK REÇELİ Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    ÇİLEK REÇELİ Yapılışı




    * 1 kilogram toz şeker
    * 1/2 limonun suyu

    Yapılışı:

    1. Çilekleri ayıklamadan su dolu bir kaba koyun ve meyvaları zedelemeden yıkayın. Süzgece alın. Süzüldükten sonra ayıklayın.
    2. Daha sonra büyük bir tencerenin içine bir kat çilek, bir kat şeker olmak üzere kat kat döşeyin. Oda sıcaklığında bir gece bekletin.
    3. Ertesi gün çilekleri kısık ateşte, taneleri ezmeden dikkatlice karıştırarak 15-20 dakika kaynatın.
    4. Delikli bir kepçe yardımı ile taneleri başka bir kaba alın. Kalan çilek şurubunu kıvama gelinceye kadar kısık ateşte kaynatmaya devam edin.
    5. Şurup kıvama gelince çilek tanelerini tekrar içine boşaltın ve 5 dakika sonra yarım limonun suyunu ilave edip bir taşım kaynatın.
    6. Delikli kepçe yardımıyla oluşan köpükleri aldıktan sonra soğumaya bırakın. Soğuyan reçeli kavanozlara alın.

    Afiyet Olsun.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Zencefıl Reçelı Yapılışı
  3. MANDALİNA REÇELİ Yapılışı
  4. DOMATES REÇELİ Yapılışı
  5. GÜL REÇELİ Yapılışı
  6. AYVA REÇELİ Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri