Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Kadayıf Sarması Tarifi Malzemeler; 350gr yas tek kadayif 1 su bardagi cekilmis ceviz ici Yarim paket tereyagi Serbeti icin: 5 su bardagi su 4 su

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Kadayıf Sarması Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Kadayıf Sarması Tarifi






    Malzemeler;

    • 350gr yas tek kadayif
    • 1 su bardagi cekilmis ceviz ici
    • Yarim paket tereyagi



    Serbeti icin:

    • 5 su bardagi su
    • 4 su bardagi seker



    Yapilışı:

    1. Şerbetini ocağa koyun. Kaynamaya başladıktan 10 dk sonra altını kapatın. ( ben altını kapattıktan sonra içerisine çay kaşığının ucuyla cok az tarçın ilave edip karıştırdım.)
    2. Elinizin avuç içini bir miktar kadayıf alıp uzerinede ceviz koyup yaprak sarması gibi sarıyorsunuz.
    3. Üzerine kızdırılmış tereyağının hepsini sürün.
    4. Fırında üzeri kızarana kadar 180 derece sıcaklıkta kızartın.
    5. Fırından cıkarınca 5 dakika kadar soğutun. Önceden kaynattığınız şerbeti ılık olarak uzerine dökün. Şerbeti çektikten sonra soğuk olarak servis yapabilirsiniz.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Fıstıklı kadayıf tatlısı tarifi, Muhallebili kadayıf tarifi
  3. Kadayıf Dolması Tarifi
  4. Muhallebili Kadayıf tarifi, Muhallebili Kadayıf resimli tarifi, Muhallebili Kadayıf nasıl
  5. Bulgurlu Pazı Sarması Tarifi - Bulgurlu Pazı Sarması nasıl yapılır
  6. Fincanda Kadayıf tarifi - fincan kadayıf tatlısı nasıl yapılır - kadayıf tarifleri
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri