Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Gerdanlık Tatlısı Tarifi Malzemeler 1 k oyun boynu 1.5 su bardağı şeker 250 gr kuru kayısı 250 gr kuru erik 150 gr çam fıstığı 150

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Gerdanlık Tatlısı Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Gerdanlık Tatlısı Tarifi




    Malzemeler

    1 koyun boynu
    1.5 su bardağı şeker
    250 gr kuru kayısı
    250 gr kuru erik
    150 gr çam fıstığı
    150 gr badem
    1 kabuk tarçın
    1 çay bardağı Amerikan pirinci
    5 diş karanfil
    1 paket sakız


    Yapılışı

    Boyunu küçük parçalara ayırarak eti iyice ezilene kadar pişirin. Soğuttuktan sonra etleri lif lif ayırarak yağlı kısımlarını çıkarın. Hazırladığınız bu ete 1 bardak et suyu, baharatları ve şekeri idave ederek koyu bir kıvama getirin.

    Koyulaştığı zaman bir gece önceden ıslatmış olduğunuz kayısi ve erik kurusularını küçük doğrayarak içine atın. Bu karışima pirinci de ekledikten sonra, meyveler hafif yumuşayıncaya kadar pişirin. Daha sonra dövülmüş sakızı da ilave edip biraz daha pişirin.

    Pişirdiğiniz bu karışımi servis tabaklarına alın ve üzerini kavrulmuş badem ve çam fıstığı ile süsleyin. Sıcak olarak yemek sonunda ekmekle servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Çiğ yağ tatlısı tatlısı tarifi
  3. Karakız Tatlısı Tarifi, Kara Kız Tatlısı Nasıl Yapılır, Karakız Tatlısı Yapılışı
  4. Adana halka tatlısı nasıl yapılır - Oktay usta Adana halka tatlısı tarifi
  5. Krem Şantili Bal Kabağı Tatlısı Tarifi, Krem Şantili Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır
  6. Hamsi Tatlısı Tarifi - Hamsi Tatlısı Nasıl Yapılır ?
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri