Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Keşkek Çorbası (Buğday Çorbası) Tarifi Malzemeler : yarım kilo buğday 200 gram haşlanmış barbun fasulyesi 100 gram ufak doğranmış kuşbaşı et(çok ufak doğranacak) 1 büyük

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Keşkek Çorbası (Buğday Çorbası) Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Keşkek Çorbası (Buğday Çorbası) Tarifi


    Malzemeler :
    yarım kilo buğday
    200 gram haşlanmış barbun fasulyesi
    100 gram ufak doğranmış kuşbaşı et(çok ufak doğranacak)
    1 büyük baş soğan
    yarım çay bardağı sıvı yağı
    tuz
    karabiber
    1 çorba kaşığı salça(isteğe göre domates yada biber)


    Hazırlanışı:
    Buğdayı düdüklü tencerede 15-20 dakika haşlıyoruz..Daha sonra bir tencereye sıvı yağı ekliyoruz..Soğanı rendeleyip yağda kavuruyoruz..Soğanlar pembeleşince ince doğranmış kuşbaşı etleri de soğanla birlikde kavuruyoruz…Daha sonra salçayıda ekliyoruz…Düdüklü tencerede haşladığımız buğdayları ve barbun fasulyeleri de ekleyip bolca su ekliyoruz(göz kararı)tuz ve karabiberinide göz kararı ekleyip yarım saat pişiriyoruz…
    AFİYET OLSUN…




    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Yoğurtlu Buğday Çorbası Tarifi
  3. Pancarlı kış çorbası resimli tarifi, Pancar çorbası yapılışı
  4. Den Çorbası - Yarma Çorbası Tarifi Yapılışı
  5. Süt Çorbası Tarifi, Süt Çorbası, Çorba Tarfileri, Denenmiş Yemek Tarfileri
  6. Buğday Aşı Çorbası (6 Kişilik)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri