Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Maklube tarifi resimli anlatım Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış et. 2 su bardağı pirinç 2 adet patates 1 yemek kaşığı tereyağı tuz Hazırlanışı : Derin

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Maklube tarifi resimli anlatım

    Sponsorlu Bağlantılar




    Maklube tarifi resimli anlatım




    Malzemeler

    500 gr kuşbaşı doğranmış et.
    2 su bardağı pirinç
    2 adet patates
    1 yemek kaşığı tereyağı
    tuz



    Hazırlanışı :


    Derin bir tencerede etleri kavurun. Etleri tencereden almadan üzerine yıkadığınız pirincin yarısını dökün.



    Halka halka kestip kızarttığınız patatesleri pirincin üzerini kaplayacak şekilde dizin.



    Üzerine kalan pirinci dökerek düzeltin. Pirinçlerin üzerine 1 yemek kaşığı tereyağını minik parçalara ayırarak koyun.



    Tuzu ve pirinçlerin üzerini bir parmak kadar geçecek sıcak suyu ilave ettikten sonra kapağını kapatın.



    Karıştırmadan kısık ateşte pişirin. Pilav demini aldıktan sonra bir tepsinin ortasına etler üst kısımda kalacak şekilde tencereyi çevirin.



    Pilavın etrafını isteğinize göre hazırlamış olduğunuz salata ve yoğurt ile süsleyin. Biz resimdeki gibi süsledik siz de kendi zevkinize göre servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun..



    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Havuçlu rulo kurabiye tarifi yapılışı (resimli anlatım)
  3. Çikolatalı un kurabiyesi tarifi yapılışı (resimli anlatım)
  4. Sosisli çörek tarifi yapılışı (resimli anlatım)
  5. Animasyon Değişen Saç Modelleri resimli anlatım, Photoshop Dersleri resimli anlatım
  6. MakLube Tarifi-Maklube Nasıl Yapılır?
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri