Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

SİVASIN KAYMAKLI KATMERİ KAYMAKLI KATMER: 3 su b.un 1 kase kaymak tuz su sıvıyağ HAZIRLANIŞI: Un , su ve tuz ile yumuşak bir hamur hazırlayıp

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Sivasın kaymaklı katmeri Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    SİVASIN KAYMAKLI KATMERİ



    KAYMAKLI KATMER:
    3 su b.un
    1 kase kaymak
    tuz
    su
    sıvıyağ
    HAZIRLANIŞI:
    Un,su ve tuz ile yumuşak bir hamur hazırlayıp 15 dakika dinlendirin. Daha sonra bir oklava yardımı ile hamuru açın. Kaymağın içine çok az sıvıyağ ilave ederek yumuşatın. Açılan hamurun hertarafına sürüp elinizle hamuru büyütün. Rulo yapıp yine hamuru sündüren. Kendi etrafında dolayarak 3 parça hamur daha elde edin. Elinizle bastırarak katmer
    şeklini verep teflon tavada alt üst pişirin. Çevirirken kurumaması için çok az sıvıyağ ile yağlayabilirsiniz. Tel tel olan katmeri elinizle parçalayarak ikram edin.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Kaymaklı Poğaça, Kaymaklı Poğaça Tarifi
  3. Kaymaklı Elma Tatlısı Tarifi
  4. Sivas hakkında bilgi, Sivas ili hakkında bilgi,Sivasın tarihi,sivasın coğrafyası,sivasın t
  5. Urfa Katmeri tarifi
  6. Videolu Kaymaklı Mantar Çorbası Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri