Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Ördek Buğlaması 3 adet ördek palazı 1 kahve fincanı su 80 gr tereyağı ya da margarin 3 demet maydanoz (4 çorba kaşığı) Tuz1- Bir tencereye;

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Ördek Buğlaması

    Sponsorlu Bağlantılar





    Ördek Buğlaması

    3 adet ördek palazı
    1 kahve fincanı su
    80 gr tereyağı ya da margarin
    3 demet maydanoz
    (4 çorba kaşığı) Tuz1- Bir tencereye; tüyleri yolunmuş,içleri temizlenmiş, tütsülenmiş, yıkanmış, tuzlanmış ve ayakları gerisine geçirilmiş (Şekil: 1, 2, 3, 4), 3 adet ördek dört silme çorba kaşığı tereyağı ya da margarin ile iki defada olmak üzere 3 kahve fincanı su koyarak tencerenin kapağını kapatmalı ve ördekler pişip de iyice yumuşayacak bir hal alıncaya kadar bunları küçük ateşte aşağı yukarı bir, bir çeyrek- bir buçuk saat arasında pişmeye bırakmalıdır. (Ördeklerin küçük ateşte pişirilmesine önemle dikkat edilmelidir.)

    2- Ördekler pişince; tencereyi ateşten alarak, ördekleri kol, göğüs, but ve sırt olmak üzere parçalara ayırmış olarak bir tabağa yerleştirmeli (Şekil:5) üstüne salçası katmalı ve hemen servis yapılmalıdır. NOT: Ördekleri pişirmek için tencereye koymadan önce içlerine bir demet maydanoz sokulmalıdır.




    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. GÖVEL ÖRDEK
  3. Ördek ile ilgili bilgi
  4. Ördek Bakımı, Ördek Bakımı İle İlgili Bİlgi
  5. Turşulu Ördek
  6. Ördek Fırında
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri