Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Bıldırcın Izgarası 12 adet bıldırcın Tuz 1- Tüyleri çıkarılmış (Şekil:1) 12 adet bıldırcının , üstlerini ıslak bir bezle hafifçe ovalamak suretiyle bu hayvanların üstlerine yapışmış

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Bıldırcın Izgarası

    Sponsorlu Bağlantılar




    Bıldırcın Izgarası

    12 adet bıldırcın
    Tuz
    1- Tüyleri çıkarılmış (Şekil:1) 12 adet bıldırcının, üstlerini ıslak bir bezle hafifçe ovalamak suretiyle bu hayvanların üstlerine yapışmış olan bütün tüyleri temizledikten sonra (ıslak bez bütün tüyleri toplar) bunların sadece sırtlarından keserek cüzdan gibi ikiye açmalı (Şekil: 6) ve ikiye açılmış bu bıldırcınların bel ve göğüs kemiklerini çıkardıktan sonra,et döveceği ile üstlerine hafifçe vurularak az yassılatmalıdır.

    2- Sonra, yassılatmış olduğumuz bu hayvanları tuz ve biberledikten sonra, bunları orta kuvvette kömür ateşinin 4-5 parmak yüksekliğindeki bir yere oturtulmuş tel ızgaraya yerleştirmeli ve kuşların ancak bir tarafı kızardıktan sonra,diğer yanlarını çevirmek sureti ile pişirmeli ve servis yapılmalıdır.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Bıldırcın ile ilgili Bilmeceler
  3. bıldırcın nedir
  4. Bıldırcın Avı
  5. Bıldırcın Yuvarlama
  6. Bıldırcın Izgarası (Galetalı)
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri