Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Sayın maranki benim oğlum 4 yaşında kansız ve kg sorunumuz var. Bunun için sizden kansızlık ve kg puroblemi çözümünü bulmakistiyorum Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  1. Misafir
    Sponsorlu Bağlantılar


    Kansızlık sık sık hasta olma

    Sponsorlu Bağlantılar










  2. Sponsorlu Bağlantılar





    Profesör Doktor Ahmet Maranki, Anermi ( kansızlık ) rahatsızlığı için tamamen doğal ve bitkisel tedavi önerilerinde bulundu
    Kırmızı kan hücreleriningerçek fonksiyonlarını gerçekleştirememesi ve kandaki sayısında olan değişiklik anemi yani kansızlık hastalığıdır. Bu hastalığın bulguları arasında güçsüzleşme, yorgunluk, solgunluk, nefes darlığı, düzensiz nabız bulunmaktadır. Şiddetli geçirilen anemi ( kansızlık ) hastalığı sonucu kalp krizi ve hatta felç geçirme riski de söz konusu olabilir.
    Bazı anemi ( kansızlık ) hastalıkları kolay tedavi edilebilmektedir fakat bazı çeşitleri hayati önem taşır. Son zamanlarda stres, baş ağrıları, gerginlik, migren gibi rahatsızlıkların sebeplerinden birisi siyah çaydır. Anemi hastalığının en büyük sorunlarından biri olan demir emilimini en aza indirmek için siyah çay içerisine limon sıkmak veya karanfil atmak gerekir. Bu sayede hem demir emilimini azaltacak hem de zihin yorgunluklarından da kurtulacaksınız. Özellikle sınav dönemine yaklaşan gençler için çok rahatlatıcı bir etki sunacaktır.

    Anemi ( kansızlık ) hastalığı için daha pratik ve tamamen bitkisel öneriler

    * Oğul otu, atkuyruğu, sinirli yaprak, kekik, çilek kökü gibi çayları tüketin mutlaka
    * Havuç, turp, lahana ve ıspanaktan oluşan üzerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirilmiş salata tüketin. Bu sayede vücudunuza demir takviyesi yapar ve demir emilimini azaltmış olursunuz.
    * Anermi ( kansızlık ) rahatsızlığına çok iyi gelen pancar suyunu günde 3 çay bardağı kadar için ve kırmızı pancarı bolca tükeyin.
    * Yerelması tüketin.
    * Kaynar su içerisine 10 gram maydanoz touhumu atıp 10 dakika demleyin ve günde 3 bardak için.
    * Kaynar su içerisine 8 gram ısırgan yağrakları attıkran sonra 10 dakika demleyin ve günde 3 bardak için
    * Kaynar su içerisine 2 gram ıhlamur attıktan sonra 10 dakika demleyin ve günde 3-4 bardak için
    * 2 litre kadar suya 30 gram enginar yaprakları, 1 kaşık pelin otu ve 1 su bardağı kadar siyah üzüm atın ve orta ateşte ortalama olarak 1 saat kadar kaynatın ve soğutup süzün, bal atarak tat verin. Günde 3 bardak için ve 15 gün kadar devam edin.



  3. Aradığınız Bilgiyi Bulamadıysanız Üye Olmadan
    BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz.
 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri